Vechi De Modă Rubarbă Cizmar
Reteta de rubarbă de modă veche este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 144 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un desert foarte buget prietenos pentru Ziua Mamei. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați apă, unt, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 13%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Cizmar Saskatoon De Modă Veche, Cizmar De Piersici De Modă Veche, și Cizmar De Piersici De Modă Veche.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți rubarba în fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Bateți 3/4 cană zahăr alb și unt împreună într-un bol folosind un mixer electric până când este cremos și neted; amestecați 1 cană făină, lapte, praf de copt, extract de vanilie și 1/2 linguriță sare.
Se toarnă aluatul peste rubarbă.
Amestecați 1 cană de zahăr, amidon de porumb și 1/4 linguriță de sare într-un bol; presărați peste bătut.
Se toarnă apă clocotită peste stratul de amestec de zahăr.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când cobblerul este ușor rumenit, aproximativ 1 oră.