Vasile-Satsuma Julep

Vasile-Satsuma Julep
Basil-Satsuma Julep ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 6 porții cu 8 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână frunze de busuioc, sifon club, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de minunat. Încercați Busuioc Proaspăt Julep, Busuioc Afine Julep, și Satsuma Fistic Dacquoise & Satsuma Fistic Buttercream pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați frunzele de busuioc cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc ProaspătBusuioc Proaspăt
ZahărZahăr
2
Adăugați Satsuma-Violoncel.
3
Lăsați să stea 5 minute. Se strecoară într-un ulcior. Se amestecă gheață și sifon club.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
GheațăGheață
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista