Vase de ciocolata de Cr

Vase de ciocolata de Cr
Oale de ciocolata de Cr fără gluten rețetă cu 8 porții. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 528 calorii, 6g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână lapte, gălbenușuri de ou, extract de vanilan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o farfurie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scorul de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Chocolate Pots de Creme, Vase de ciocolata de Cr, și Vase de ciocolata de Cr.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 149°. puneți 8 6 oz. ramekins într-o tigaie mare de prăjire (acestea ar trebui să se potrivească fără a atinge).
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Puneți ciocolata într-un bol rezistent la căldură. Într-o tigaie la foc mediu, smântână caldă, lapte și 1/4 cană de zahăr, șoptind des, până când zahărul se dizolvă și amestecul fierbe doar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se ia de pe foc, se amestecă vanilia și se toarnă peste ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
4
Se lasa sa stea 3 minute pentru a topi ciocolata; amestecati pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Într-un al doilea bol, bateți zahărul rămas și gălbenușurile de ou până când sunt bine combinate și galben pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Amestecati amestecul de galbenus puternic, turnati incet in aproximativ 1 cana de amestec de ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Se toarnă amestecul de ciocolată rămas, amestecând bine. Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine într-o cană mare de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Se toarnă amestecul din cupa de măsurare uniform în ramekins.
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
9
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tigaie pentru a ajunge la jumătatea laturilor ramekinelor. Transferați cu grijă tigaia în cuptor și coaceți până când cremele sunt doar setate (se vor mișca ușor în centru), 25 până la 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
10
Scoateți ramekinele din Baia de apă și lăsați să se răcească la temperatura camerei pe un suport de sârmă. Acoperiți ușor cu folie de plastic și răciți până la rece, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
11
Se servește acoperit cu păpuși de frișcă, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista