Varză Înăbușită

Varză Înăbușită
Kale fiert este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. O porție conține 123 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sare kosher, căței de usturoi, kale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Varză Înăbușită, Varză Înăbușită, și Pui fiert cu Kale.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați frunzele de varză de pe tulpinile dure. Aruncați tulpinile; tocați grosolan frunzele. Clătiți bine într-o strecurătoare, lăsând apa pe frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până devine auriu și aromat (3-4 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Transferați usturoiul într-un vas și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Reîncălziți uleiul la foc mediu, apoi adăugați varza și bulionul. Acoperiți și fierbeți până când varza este fragedă (3-4 minute). Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
BulionBulion
KaleKale
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Se transferă într-un platou de servire și se acoperă cu usturoiul și parmezanul, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
UsturoiUsturoi
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista