Varză Verde Indiană

Varză Verde Indiană
Reteta varza verde Indiana este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, întreg 30 și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție conține 178 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ceapă medie-mare, semințe de chimen, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză Pappu-varză în stil indian de Sud Dal-varză s, Varză indiană și morcovi, și Varză Indiană Condimentată pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Leth Steinagrund Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Leth Steinagrund Gruner Veltliner
Nasul combină condimentul cu un fruct reductiv; Palatul afișează note piperate; un Veltliner clasic de la loess terraces. Acest vin face parte dintr-o linie de la Leth care prezintă complexitate în aromă, mineralitate și durabilitate.
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista