Varză Verde
Verdele Collard ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 128 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de verdeață, șuncă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este extraordinar. Încercați Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, și Plăcintă Cu Verdeață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați colardele într-un castron mare; adăugați apă pentru a acoperi și lăsați deoparte timp de 1 oră.
Spălați cârligul de șuncă; se pune într-un cuptor olandez mare.
Adăugați ingredientele rămase; aduceți la fierbere.
Adăugați verdeață, amestecând bine. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți 2 ore sau până când verdele este fraged.