Varză sărată, fasole Cannellini și supă de cartofi

Varză sărată, fasole Cannellini și supă de cartofi
Varza savuroasă, fasolea Cannellini și supa de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 272 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este perfect pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați fasole cannellini, morcov, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 89%. Încercați Supă De Fasole Kale & Cannellini, Supă De Fasole Cannellini Și Kale, și Supă De Cârnați De Curcan, Kale Și Fasole Cannellini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez mare la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa pana se inmoaie si translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă morcovul și usturoiul și se fierbe încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Se toarnă bulionul de pui, apa și vinul alb; se amestecă cartofii, rozmarinul, salvia și cimbru. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe până când cartofii sunt fragede, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru ServireStridii Sote Sau Cubulețe De Pui Fiert, Pentru Servire
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Adăugați fasolea cannelini, kale, ardeiul chile și piperul negru și fierbeți, acoperit, încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
KaleKale
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista