Varză Roșie Germană

Varză Roșie Germană
Reteta varza rosie germana este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Pentru 94 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 185 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, unt, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de red.food.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare includ Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru, Varză Roșie Germană, și Varză Roșie, Germană.

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegerile mele de top pentru germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Ai putea încerca Heinz Eifel Shine Dornfelder dulce roșu. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 3,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista