Varză roșie fiartă și pere
Varza roșie și perele fierte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 69 calorii. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de pere anjou, băț de scorțișoară, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce e bine. Încercați Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru, Pere fierte cu glazură de soia-ghimbir, și Carne de porc fiartă cu pere și ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 5 minute. Se amestecă varza, oțetul, zahărul, frunzele de dafin și bățul de scorțișoară; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 15 minute sau până când varza este fragedă. Se amestecă pere, sare și piper; acoperiți și gătiți 5 minute. Aruncați frunzele de dafin și bățul de scorțișoară.