Varză ofilită cu nucă de cocos, ghimbir și tei
Varza ofilită cu nucă de cocos, ghimbir și var ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 60 de calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 54 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, lapte de cocos, jalapeincloro și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Năut Picant Cu Sos De Ghimbir Și Kale Și Iaurt De Lime, Taitei Soba cu nuca de cocos cu varza de ghimbir, și Smoothie verde cu Mango de nucă de cocos și Lime Kale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mic.
Adăugați 1 lingură de lapte ușor de cocos și ulei de canola.
Adăugați jalapeo și ghimbir; gatiti 1 minut.
Adăugați kale; gatiti 2 minute.
Adăugați 1/4 cană lapte ușor de cocos, apă și zahăr; acoperiți și gătiți 4 minute. Se amestecă 1/4 cană de lapte ușor de cocos, suc de lămâie și sare kosher.