Varză La Grătar
Varza la grătar necesită aproximativ 1 oră și 50 de minute de la început până la sfârșit. Acest fel de mâncare are 243 calorii, 7g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați slănină, sos de grătar, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Varză la grătar cu condimente Santa Fe, Varza Pappu - stil Indian de Sud varza Dal-varza s, și Varza Roll caserola-sarmale poate lua timp pentru a face, de ce sacrifice că aroma.
Instrucțiuni
Se fierbe varza timp de 20 până la 30 de minute.
Adăugați slănină și ceapă în tigaie și gătiți până abia începe să se rumenească, dar rămâne moale; aproximativ 3 până la 5 minute.
Scurgeți slănina și ceapa într-o strecurătoare peste un bol și rezervați picăturile.
Tăiați miezul din varză cu aproximativ 3 inci în jos spre centru și într-un cerc cu diametrul de aproximativ 3 inci.
Presărați și frecați condimentul casei pe varză. Cu o perie de patiserie, periați picăturile de slănină rezervate pe toată varza. Pune deoparte.
Adăugați sosul de grătar în bol cu slănina și ceapa.
Se amestecă împreună. Umpleți varza cu acest amestec.
Zdrobiți o bucată de folie de aluminiu într-un inel de aproximativ 3 inci în diametru.
Așezați inelul deasupra grătarului și așezați varza deasupra.
Se lasă să gătească timp de 20 până la 25 de minute. Sfert de varză cu un cuțit când este gata de servit.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.