Varză La Grătar
Varza la grătar ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 97 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 243 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, sos de grătar, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Varză la grătar cu condimente Santa Fe, Varză Pappu-varză în stil indian de Sud Dal-varză s, și Caserola cu rulou de varză – rulourile de varză pot dura timp pentru a face, de ce să sacrificăm acea aromă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe varza timp de 20 până la 30 de minute.
Adăugați slănină și ceapă în tigaie și gătiți până abia începe să se rumenească, dar rămâne moale; aproximativ 3 până la 5 minute.
Scurgeți slănina și ceapa într-o strecurătoare peste un bol și rezervați picăturile.
Tăiați miezul din varză la aproximativ 3 inci în jos spre centru și într-un cerc de aproximativ 3 inci în diametru.
Presărați și frecați condimentul casei pe varză. Cu o perie de patiserie, periați picăturile de slănină rezervate pe toată varza. Pune deoparte.
Adăugați sos de grătar în castron cu slănină și ceapă.
Se amestecă împreună. Umpleți varza cu acest amestec.
Zdrobiți o bucată de folie de aluminiu într-un inel de aproximativ 3 inci în diametru.
Așezați inelul deasupra grătarului și puneți varza deasupra.
Se lasă să gătească timp de 20 până la 25 de minute. Sfert de varză cu un cuțit când este gata de servit.
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.