Varză de Bruxelles și salată de boabe de grâu cu sos de boia afumată

Nevoie de o farfurie vegană? Varza de Bruxelles și Slaw de boabe de grâu cu pansament de boia afumată ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 179 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 65 de cenți pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați boabe de grâu, boia de ardei, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Paprikan afumat și varză de Bruxelles eșalotă {guest post}, Dovlecei de ghindă prăjită și varză de Bruxelles cu miere, boia afumată și sare de salvie, și Varză de Bruxelles mărunțită și salată de mere spiralizată cu sos de arțar-cidru și rodii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 1 1/2 qts. apă, boabele de grâu și 1/2 linguriță. sare la fiert într-o cratiță medie acoperită la foc mare. Reduceți căldura și fierbeți până când boabele de grâu sunt fragede, dar nu moale (unele ar trebui să înceapă să izbucnească), aproximativ 1 1/4 ore.
Bateți 1/2 linguriță. sare, piper, ulei,3 linguri. oțet, boia de ardei și coacăze împreună într-un castron mare.
Lăsați să stea în timp ce boabele de grâu gătesc.
Tăiați varza de Bruxelles în bucăți fine, de preferință folosind un robot de bucătărie cu un disc de feliere sau o mandolină.
Adăugați varză de Bruxelles și boabe de grâu la amestecul de pansament și aruncați pentru a acoperi. Gustați și adăugați mai multă sare și încă un strop de oțet, dacă doriți.
Faceți înainte: prin Pasul 2 până la 1 zi, răcit. Aduceți la temperatura camerei.