Varză de Bruxelles în sos de ceapă / muștar
Varza de Bruxelles în sos de ceapă/muștar necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Acest sos are 93 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Food.com. un amestec de ceapă, oțet de vin, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Varză de Bruxelles înăbușită în sos de muștar, Pui cu varză de Bruxelles și sos de muștar, și Varză de Bruxelles în sos cremos de muștar pentru rețete similare.