Varză De Bruxelles Umflată
Varza de Bruxelles umflată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 4.52 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 507 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pancetta, varză de Bruxelles, capere și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma coacăzele, puteți urma acest fel principal cu O Budincă De Pungă Cu Coacăze ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), Kittencal ' s Roasted Brussels / varză de Bruxelles, și Varza de Bruxelles din Marea Britanie.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-o tigaie medie la foc mediu, gătiți pancetta și caperele.
Scoateți din tigaie, rezervând puțin din grăsimea pancetta din tigaie.
Adăugați varza de Bruxelles în tigaie și gătiți la foc mediu pentru a începe să se rumenească. Îmbrăcați-vă cu ulei balsamic și de măsline, puțină sare (caperele și pancetta sunt sărate) și piper.
Se introduce în cuptor și se prăjește, aruncând de câteva ori, până se caramelizează frumos, 15 până la 20 de minute.
Puneți nucile de pin într-o tigaie mică, uscată, sotată și prăjiți-le la foc mic, aruncând de câteva ori, doar până se rumenesc ușor, 3 până la 4 minute.
Odată ce mugurii sunt gata, scoateți-i din cuptor și puneți-i într-un castron mare de servire.
Adăugați pancetta, caperele, nucile de pin, coacăzele și stafidele. Aruncați și verificați condimentele.