Varză de Bruxelles rasă și salată de Kale cu Pecorino și alune prăjite

Varză de Bruxelles rasă și salată de Kale cu Pecorino și alune prăjite
Ras varza de Bruxelles și Kale Slaw cu Pecorino și alune prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 252 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 32 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână kale, măr Granny smith, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 97%. Încercați Salată de varză de Bruxelles rasă cu mere și Pecorino, Salată de varză de Bruxelles rasă cu nuci proaspete și Pecorino, și Salată De Varză De Bruxelles Rasă Cu Ceapă Roșie, Lămâie Și Pecorino pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați aproximativ alunele, apoi întindeți-le pe o tigaie și prăjiți-le la cuptor până devin aurii, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluneAlune
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
3
Spălați și uscați varza de Bruxelles și varza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
KaleKale
4
Tăiați varza de Bruxelles pe jumătate pe lungime, prin tulpină. Folosind un cuțit ascuțit sau mandolină, tăiați fin varza de Bruxelles în cruce pentru a vă oferi panglici fine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Echipamente pe care le vei folosi
MandolinăMandolină
CuțitCuțit
5
Îndepărtați tulpinile dure de pe frunzele de varză și aruncați-le. Stivați frunzele una peste alta și tăiați tulpina, astfel încât să dea o formă similară cu varza de Bruxelles rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
KaleKale
6
Tăiați părțile mărului și tăiați-le în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
7
Pentru a face vinaigreta, combinați uleiul de măsline, oțetul de șampanie, muștarul Dijon și puțină sare și piper într-un castron, amestecând împreună până se emulsionează ușor. Pentru a servi, amestecați bine varza de Bruxelles, varza și mărul într-un bol mare de salată. Îmbrăcați ușor cu vinaigreta de șampanie, apoi acoperiți cu Pecorino ras și alune prăjite tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De șampanieOțet De șampanie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Sare și PiperSare și Piper
Muștar DijonMuștar Dijon
VinetăVinetă
șampanieșampanie
AluneAlune
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PecorinoPecorino
MărMăr
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista