Varză de Bruxelles rasă și salată de Kale cu Pecorino și alune prăjite

Ras varza de Bruxelles și Kale Slaw cu Pecorino și alune prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 252 calorii, 6g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 32 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână kale, măr Granny smith, muștar dijon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 97%. Încercați Salată de varză de Bruxelles rasă cu mere și Pecorino, Salată de varză de Bruxelles rasă cu nuci proaspete și Pecorino, și Salată De Varză De Bruxelles Rasă Cu Ceapă Roșie, Lămâie Și Pecorino pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Tăiați aproximativ alunele, apoi întindeți-le pe o tigaie și prăjiți-le la cuptor până devin aurii, 5 până la 7 minute.
Spălați și uscați varza de Bruxelles și varza.
Tăiați varza de Bruxelles pe jumătate pe lungime, prin tulpină. Folosind un cuțit ascuțit sau mandolină, tăiați fin varza de Bruxelles în cruce pentru a vă oferi panglici fine.
Îndepărtați tulpinile dure de pe frunzele de varză și aruncați-le. Stivați frunzele una peste alta și tăiați tulpina, astfel încât să dea o formă similară cu varza de Bruxelles rasă.
Tăiați părțile mărului și tăiați-le în felii subțiri.
Pentru a face vinaigreta, combinați uleiul de măsline, oțetul de șampanie, muștarul Dijon și puțină sare și piper într-un castron, amestecând împreună până se emulsionează ușor. Pentru a servi, amestecați bine varza de Bruxelles, varza și mărul într-un bol mare de salată. Îmbrăcați ușor cu vinaigreta de șampanie, apoi acoperiți cu Pecorino ras și alune prăjite tocate.