Varză de Bruxelles prăjită cu sos de miere Sriracha

Varza de Bruxelles prăjită cu sos Sriracha-miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 124 calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, sriracha, suc de lime și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Prăjită Crocantă Cu Miere Și Sriracha, Varză de Bruxelles prăjită cu Srirachan și glazură de miere, și Varză De Bruxelles Prăjită Sriracha.
Instrucțiuni
Tăiați capătul rădăcinii fiecărui germen și îndepărtați ușor frunzele din inimă, colectându-le într-un castron mare. După cum este necesar, continuați să tăiați capătul rădăcinii pentru a elibera frunzele.
Într-un castron mic, amestecați mierea și sucul de lămâie.
Adăugați jumătate din sriracha și gustați, adăugând mai mult dacă doriți.
Într-o oală mare și grea (cum ar fi un cuptor olandez), încălziți uleiul până când o frunză de muguri sfârâie puternic când este adăugată. Prăjiți frunzele în loturi (se vor stropi, așa că aveți grijă și/sau un ecran de stropire) până când sunt crocante și maronii.
Scoateți-le din ulei cu un păianjen sau o lingură cu fante pentru a se scurge scurt pe prosoape de hârtie, apoi aruncați într-un castron mare cu multă sare. Păstrați cald la cuptor în timp ce prăjiți restul mugurilor.
Aruncați mugurii cu sosul sriracha (ar trebui să fie doar acoperiți, nu înecați și ofiliți) și serviți.