Varză de Bruxelles prăjită cu rodii și unt de vanilie și nuci pecan
Varză de Bruxelles prăjită cu rodii și unt de vanilie și nuci pecan durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 2,78 USD per porție. O porție conține 250 de calorii , 3 g de proteine și 22 g de grăsimi . Această rețetă de la Foodnetwork necesită semințe de rodie, nuci pecan, coajă de lime și melasă de rodie. Funcționează bine ca garnitură la preț rezonabil pentru Crăciun . 12 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 58% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de portocale cu rodii , portocale și rodii în sirop de lămâie kaffir și smoothie cu rodii și ovăz .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Combinați untul și semințele de boabe de vanilie într-un castron mic. Puneți nucile pecan și asezonați cu sare și piper. Acoperiți și lăsați la frigider pentru cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Puneți varza de Bruxelles într-o tigaie medie și amestecați cu ulei și condimentați cu sare și piper. Se prăjește la cuptor până devine ușor auriu, 20 de minute.
Scoateți tava din cuptor, adăugați melasa de rodie și amestecați. Reveniți la cuptor și gătiți până când se înmoaie, aproximativ 10 minute mai mult.
Transferați mugurii într-un castron mare, adăugați semințele de rodie și coaja de lime și portocală.
Transferați pe un platou și acoperiți cu puțin unt de vanilie și nuci pecan.