Varză De Bruxelles La Cuptor
Varza de Bruxelles la cuptor ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,74 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 281 calorii, 9g de proteine, și 23g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de brânză, piper măcinat, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Varză De Bruxelles La Cuptor, Varză De Bruxelles Cremoasă La Cuptor, și Cartofi la cuptor cu varză de Bruxelles și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați varza de Bruxelles într-o caserolă sau cuptor olandez cu capac. Aranjați bucăți de unt deasupra germenilor. Condimentează cu sare, piper și suc de lămâie. Acoperiți cu capacul.
Coaceți timp de 25 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când mugurii sunt abia fragede. Amestecați din când în când pentru a nu le lipi. În ultimele 10 minute, presărați nucile de pin peste germeni și scoateți capacul. Când varza este gata, presărați brânză albastră peste ele înainte de servire.