Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Varza de Bruxelles gătită lent ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 128 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 25 de mâncăruri și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, unt, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați Varza de Bruxelles Hash cu salvie prăjită și ouă fierte moi, Varză Balsamică De Bruxelles Cu Aragaz Lent, și Varză de Bruxelles mărunțită cu șobolani prăjiți lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul vegetal la foc mare într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați varză de Bruxelles și rumeniți peste tot agitând tigaia des. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți varza de Bruxelles din tigaie, reduceți focul la mediu și adăugați untul să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De Bruxelles
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați ceapă eșalotă și sote timp de un minut sau
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
5
Adăugați varza înapoi, adăugați bulionul de pui, acoperiți, reduceți focul la mediu scăzut și gătiți timp de 30 de minute sau până când varza este moale și fragedă.