Varză de Bruxelles din grâu integral, dovlecei și pizza Ricotta

Varza de Bruxelles din grâu integral, dovlecelul și pizza Ricotta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 20g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 491 calorii. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați semințe de dovleac, făină, varză de Bruxelles și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza siropul de agave, puteți urma acest fel principal cu Skinny Berry Plăcintă Milkshake ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați O excursie de o zi croată și "pizzan extra" (: Brussels Sprout, Walnut & Pesto Pizzan pe crustă de grâu integral), Răsuciți și încolțiți: varză de Bruxelles și pizza cu slănină, și Pizza Cu Varză De Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați împreună apa caldă, mierea și drojdia într-o cană de măsurare sau un bol mic.
Lăsați să stea până când un strat mic de spumă se dezvoltă în partea de sus, 3 până la 5 minute. (Dacă acest lucru nu se întâmplă, aruncați și încercați din nou cu drojdie nouă.)
Bateți făina și 1/2 linguriță de sare împreună într-un bol mediu.
Adăugați amestecul de drojdie spumoasă și uleiul de măsline și amestecați împreună cu o spatulă rigidă de cauciuc. Formați aluatul într-o bilă uniformă în centrul bolului. Asigurați-vă că răzuiți și folosiți orice aluat lipit de părți. Aluatul va fi foarte lipicios în această etapă. Acoperiți vasul bine cu folie de plastic și păstrați-l într-un loc cald până când aluatul și-a dublat dimensiunea, aproximativ 2 ore.
Praf ușor o foaie de copt cu făină.
Presărați o cantitate generoasă de făină pe o suprafață de lucru curată și uscată. Răzuiți aluatul pe suprafața înmuiată și frământați câteva minute, lucrând în suficientă făină pentru a face aluatul mai puțin lipicios, dar încă umed la atingere. Formați aluatul în 1, 2 sau 4 bile, pentru pizza mare, medie și mică.
Așezați bilele de aluat pe foaia de copt pregătită. Acoperiți ușor cu folie de plastic sau un prosop de vase și lăsați să se odihnească 30 de minute. Aluatul poate fi apoi modelat și gătit după dorință sau învelit bine și congelat până la 1 lună. Dezghețați aluatul congelat la temperatura camerei, formați și gătiți după dorință.