Varză De Bruxelles De Susan

Varză De Bruxelles De Susan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles de susan. Această rețetă face 2 porții cu 80 de calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de căței de usturoi, granule de bouillon de pui, semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Cu Semințe De Susan, Varză De Bruxelles Prăjită Cu Susan De Arțar, și Varză de Bruxelles de susan crocantă cu sos cremos de Curry.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, gătiți varza de Bruxelles în 1 cană de apă și bulion timp de 6-8 minute sau până se înmoaie; scurgeți și păstrați cald. În aceeași tigaie, combinați zahărul, amidonul de porumb, sosul de soia, usturoiul și apa rămasă până se omogenizează. Se aduce la fierbere la foc mediu; gatiti si amestecati 1 minut sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Sos De SoiaSos De Soia
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Adăugați muguri și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
3
Se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De SusanSemințe De Susan
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții2
Scor De Sănătate42
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista