Varză De Bruxelles Cu Unt

Varză De Bruxelles Cu Unt
Varza de Bruxelles cu unt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 86 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Încercați Varză de Bruxelles cu unt de portocale, Pui de varză de Bruxelles cu nuci pecan cu unt, și Varză De Bruxelles Cu Unt Infuzată Cu Lămâie Cu Slănină Crocantă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti varza de Bruxelles intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge într-o strecurătoare și se aruncă cu unt și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista