Varză de Bruxelles cu slănină și stafide

Varză de Bruxelles cu slănină și stafide
Nevoie de o garnitură fără gluten și primară? Varza de Bruxelles cu slănină și stafide ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 167 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, slănină, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Varza de Bruxelles saut cu Bacon si stafide aurii, Cina în seara asta: varză de Bruxelles înăbușită cu slănină, stafide aurii și paste, și Varza de Bruxelles cu stafide aurii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați slănină și gătiți, întorcând ocazional, până când sunt crocante, aproximativ 5 minute. Folosind clești, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
CleșteClește
3
Lasă să se răcească. Se sfărâmă grosier. (Asigurați-vă că slănina mărunțită este inaccesibilă de către copii sau va dispărea înainte de a avea nevoie din nou de ea.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
4
În timp ce slănina se răcește, adăugați varză de Bruxelles la picături în tigaie; condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana se rumeneste bine in pete si incepeti sa se inmoaie, 5-7 minute. Reduceți focul la minim și adăugați stafide, șalotă și unt; gătiți, amestecând des, până când șalota este moale, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Sare și PiperSare și Piper
StafideStafide
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați bulion în tigaie; creșteți căldura și aduceți la fierbere, răzuind bucățile rumenite din partea de jos a tigaiei. Reduceți căldura la mediu-scăzutși fierbeți până când bulionul s-a evaporat, 1-2 minute. Se amestecă oțetul și slănina mărunțită. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
OțetOțet
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista