Varză De Bruxelles Cu Slănină Și Rodie

Reteta varza de Bruxelles cu Bacon si rodie este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 592 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați slănină, strop de oțet balsamic, varză de Bruxelles și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Varză de Bruxelles prăjită cu Rodie și slănină, Varză de Bruxelles cu slănină și semințe de rodie, și Varză de Bruxelles cu semințe de rodie.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Casaloste Chianti Classico Riserva. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
![Casaloste Chianti Classico Riserva]()
Casaloste Chianti Classico Riserva
Culoare roșu rubiniu intens. Buchetul său îmbină aromele tipice de fructe ale Sangiovese (cum ar fi mure, Marasca coaptă, prune) cu notele elegante de lemn. La gust este catifelat și armonios, cu un echilibru excelent între aciditate și taninuri dulci. Vinul îmbătrânit, dă tot ce este mai bun din al 5-lea an după recoltăse duce cu carne roșie la grătar. Armonia și tipicitatea sa sunt, de asemenea, exaltate perfect de brânzeturile îmbătrânite.