Varză de Bruxelles cu slănină și cimbru

Varză de Bruxelles cu slănină și cimbru
Varza de Bruxelles cu slănină și cimbru ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 120 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați cimbru, sare, varză de Bruxelles și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Varză De Bruxelles Cu Slănină Și Cimbru, Varză De Bruxelles Cu Slănină Și Cimbru, și Varză de Bruxelles cu slănină și cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti varza de Bruxelles intr-o oala de 4 litri cu apa sarata clocotitapână când este crocantă, aproximativ 6 minute, apoi se scurge într-o strecurătoare. Gatiti slanina intr-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, amestecand, pana se rumeneste si crocanta, aproximativ 2 minute. Reduceți căldura la moderat și amestecați varza de Bruxelles, cimbru, sare și piper, apoi gătiți, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
PiperPiper
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista