Varză de Bruxelles cu slănină crocantă și șalotă
Varza de Bruxelles cu slănină crocantă și șalotă este o fără gluten și primar garnitură. O porție conține 86 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 7. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, varză de Bruxelles, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Tigaie mărunțită varză de Bruxelles rumenită cu șalotă prăjită crocantă, Varză de Bruxelles cu slănină și șalotă, și Varză de Bruxelles cu slănină, usturoi și șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu 3 minute, amestecand des. Folosind o lingură cu fante, îndepărtați slănina, rezervând picături în tigaie; scurgeți slănina.
Adăugați șalotă la picături în tigaie; saut 1 până la 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați unt și varză de Bruxelles; saut 3 minute.
Adăugați bulion; saut 2 minute. Se amestecă oțetul.
Scoateți tigaia de pe foc; se amestecă piperul și se presară cu slănină.