Varză de Bruxelles cu slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles cu slănină. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 222 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână sare kosher, slănină, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Bacon Varză De Bruxelles, Varză de Bruxelles cu slănină, și Bacon Varza De Bruxelles (Yum!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert și sareți-o cu generozitate. Tăiați capătul inferior al varzei de Bruxelles, lăsând miezul intact și scoateți frunzele întunecate exterioare. Înjumătățiți prin miez.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți, neacoperită, până se înmoaie, aproximativ 6 minute.
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece. (Acest lucru se poate face cu o zi înainte.)
Între timp, puneți uleiul și slănina într-o tigaie sau o tocană foarte mare și gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, până când slănina este crocantă.
Scoateți slănina cu o lingură cu fante și puneți-o deoparte. Creșteți focul la mediu-mare, adăugați varza de Bruxelles și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc și marginile devin crocante, aproximativ 10 minute. Se amestecă oțetul, sarea, piperul și slănina.