Varză de Bruxelles cu nuci pecan

Varză de Bruxelles cu nuci pecan
Varza de Bruxelles cu nuci pecan este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 93 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de ceapă, căței de usturoi, bulion de pui cu mai puțin sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles cu nuci pecan, Varză de Bruxelles cu nuci pecan, și Varză de Bruxelles prăjită cu nuci pecan.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 4 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă varza de Bruxelles; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
3
Adăugați bulion și zahăr; gatiti 5 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand frecvent. Se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
ZahărZahăr
SareSare
4
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista