Varză de Bruxelles cu glazură de arțar și gri
Varza de Bruxelles cu glazură de arțar și gri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 107 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,23 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, varză de Bruxelles, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles cu glazură de arțar și gri, POUPON gri-somon de arțar, și POUPON gri-șuncă glazurată cu compot de pere.
Instrucțiuni
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați varza de Bruxelles; gatiti si amestecati 5 min. sau până se rumenesc ușor.
Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 8 min. sau până când germenii sunt fragede și sosul se reduce la o glazură groasă, îndepărtând capacul după 5 min.