Varză de Bruxelles cu glazură de arțar și gri

Varză de Bruxelles cu glazură de arțar și gri
Varza de Bruxelles cu glazură de arțar și gri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 107 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,23 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper, varză de Bruxelles, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varză de Bruxelles cu glazură de arțar și gri, POUPON gri-somon de arțar, și POUPON gri-șuncă glazurată cu compot de pere.

Instrucțiuni

1
Topiți untul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați varza de Bruxelles; gatiti si amestecati 5 min. sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
3
Se amestecă ingredientele rămase. Aduceți la fierbere; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 8 min. sau până când germenii sunt fragede și sosul se reduce la o glazură groasă, îndepărtând capacul după 5 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
SosSos

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista