Varză de Bruxelles balsamică de arțar și salate de orez sălbatic
Varza de Bruxelles balsamică de arțar și salatele de orez sălbatic este un fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 163 calorii, 7g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de oțet balsamic, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Varză De Bruxelles Prăjită Balsamică De Arțar, Varză De Bruxelles Balsamică De Arțar Prăjită, și Varză De Bruxelles Prăjită Cu Arțar-Balsamic.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați siropul, oțetul, sarea și piperul.
Gatiti varza de Bruxelles conform indicatiilor de pe cutie. Se răcește 5 minute.
Adăugați la amestecul de sirop în castron; se amestecă ușor pentru a acoperi. Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția verdețurilor de salată; se amestecă bine.
Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră sau până la rece. Pentru a servi, așezați o frunză de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii individuale; acoperiți fiecare cu amestec de salată.