Dacă aveți despre 25 minute pentru a petrece în bucătărie, varza kale saut cu caju prăjit ar putea fi o uimitoare fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 rețetă pentru a încerca. Pentru 69 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 245 calorii. Mergeți la magazin și ridicați caju prăjit, fulgi de ardei, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 390 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare sunt Quick Saut Kale Cu Nuci De Pin Prăjite, Broccoli cu caju prăjit, și Okra saut cu caju.
Instrucțiuni
1
Prăjiți caju: într-o tigaie mare, de mică adâncime, se încălzește pe mediu înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați caju și întindeți într-un strat uniform. Prajeste, amestecand ocazional pana se rumeneste usor ici si colo, si mirosi aroma cajuilor prajiti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Scoateți din tigaie într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Gatiti ceapa:
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați câteva linguri de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se încălzește pe mediu.
7
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
8
Adăugați fulgii de kale și ardei roșu: creșteți focul la mare/mediu mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Kale
9
Adăugați câteva linguri de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Adăugați fulgii de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
11
Adăugați varza tocată aproximativ. Folosiți clești pentru a întoarce frunzele de kale, astfel încât să fie toate acoperite cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Kale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
12
Gatiti doar cateva minute, intoarcand frunzele des, pana cand abia incep sa se ofileasca.
13
Se presară suc de lămâie și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea Insertului
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
14
Se ia de pe foc. Se amestecă caju.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caju
15
Gustați și adăugați mai multă sare și suc de lămâie după gust.