Varza de vită și Bruxelles se prăjește
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați varza de vită și Bruxelles. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.0 pe portie. O porție conține 306 calorii, 19g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, varză de Bruxelles, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Varza de vită și Bruxelles se amestecă, Varza de vită și Bruxelles se amestecă, și Carne de vită și Broccoli.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în fâșii subțiri.
Se presară sare și piper.
Friptură prăjită, în 2 loturi, în 1 lingură. ulei fierbinte într-o tigaie mare din fontă sau oțel inoxidabil la foc mare 2 până la 3 minute sau până când carnea nu mai este roz.
Transferați pe o farfurie și ștergeți tigaia curată.
Bateți împreună bulionul de vită și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic până se omogenizează.
Se amestecă varza de Bruxelles în 1 lingură rămasă. ulei fierbinte la foc mare 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați piper jalapeo, ghimbir și usturoi și amestecați 1 minut.
Se toarnă amestecul de sos de soia peste varza de Bruxelles și se aduce amestecul la fierbere. Gatiti, amestecand des, 3 pana la 4 minute sau pana cand mugurii sunt fragede. Se amestecă menta și friptura.