Varza Wraps ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 2,42 USD pe porție. Acest fel principal are 356 calorii, 27G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella parțial degresată, ceapă, varză și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 73%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Împachetări Cu Varză De Vită Vietnameză, Împachetări Cu Varză De Vită Thailandeză, și Împachetări Cu Varză De Vită Thailandeză.
Instrucțiuni
1
Gatiti varza in apa clocotita doar pana cand frunzele cad de pe cap. Puneți deoparte 8 frunze mari pentru rulouri. (Refrigerați varza rămasă pentru o altă utilizare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Tăiați vena groasă din partea de jos a fiecărei frunze rezervate, făcând o tăietură în formă de V. Pune deoparte.
3
Într-o tigaie mare antiaderentă, gătiți carnea de vită măcinată și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; scurgeți. Se amestecă roșiile și apa; aduceți la fierbere. Se amestecă orezul; reveniți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Așezați aproximativ 1/3 cană amestec de vită pe fiecare frunză de varză rezervată; suprapuneți capetele tăiate ale frunzei. Îndoiți în lateral, începând de la capătul tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
5
Rulați complet pentru a închide umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Într-un castron, combinați sosul de roșii, sosul Worcestershire, busuiocul, cimbru și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Suc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Răspândiți jumătate pe fundul unui 11-in. x 7 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu rulouri de varză și amestecul rămas de sos de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
(rezervati 1 Lingura)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
8
Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 30 de minute. Descoperi; se presara cu branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când se topește și brânza.