Varza de Bruxelles saut si suc de fructe cu salvie prajita
Varza de Bruxelles saut și dovleceii cu salvie prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.1 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de varză de Bruxelles, ulei de măsline, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Varza de Bruxelles saut cu capere prajite, Varza de Bruxelles Hash cu salvie prăjită și ouă fierte moi, și Dovlecei de ghindă prăjită și varză de Bruxelles cu miere, boia afumată și sare de salvie.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline.
Adăugați frunzele de salvie și prăjiți la foc mare până la verde intens și translucid, aproximativ 1 minut.
Transferați pe o placă de hârtie towellined să se răcească. Se condimentează cu sare și piper.
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Albiți frunzele de varză de Bruxelles în apa clocotită până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați frunzele în apa cu gheață pentru a se răci.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și adâncă.
Adăugați dovleceii și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor în pete, aproximativ 8 minute.
Adăugați untul și continuați să gătiți până când dovlecelul este fraged, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Adăugați frunzele de varză de Bruxelles, condimentați cu sare și piper și gătiți până se încălzesc, aproximativ 3 minute.
Transferați într-un castron, împrăștiați Salvia prăjită și arpagicul deasupra și serviți.