Varza de Bruxelles saut si suc de fructe cu salvie prajita

Varza de Bruxelles saut si suc de fructe cu salvie prajita
Varza de Bruxelles saut și dovleceii cu salvie prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.1 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de varză de Bruxelles, ulei de măsline, arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Varza de Bruxelles saut cu capere prajite, Varza de Bruxelles Hash cu salvie prăjită și ouă fierte moi, și Dovlecei de ghindă prăjită și varză de Bruxelles cu miere, boia afumată și sare de salvie.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, încălziți 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați frunzele de salvie și prăjiți la foc mare până la verde intens și translucid, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Transferați pe o placă de hârtie towellined să se răcească. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
4
Aduceți la fierbere o cratiță medie cu apă sărată. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață. Albiți frunzele de varză de Bruxelles în apa clocotită până se înmoaie, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați frunzele în apa cu gheață pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Se scurge și se usucă.
6
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare și adâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați dovleceii și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se rumenesc ușor în pete, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
8
Adăugați untul și continuați să gătiți până când dovlecelul este fraged, cu aproximativ 7 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
9
Adăugați frunzele de varză de Bruxelles, condimentați cu sare și piper și gătiți până se încălzesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
10
Transferați într-un castron, împrăștiați Salvia prăjită și arpagicul deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista