Varza de Bruxelles intr-un sos de crema de bacon cu Sherry
Reteta Varza de Bruxelles in sos de crema de bacon de Sherry se poate face in aproximativ 1 ora si 55 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,7 USD per porție. O porție conține 329 de calorii, 9 g de proteine și 27 g de grăsimi. Această rețetă de la Allrecipes necesită slănină, smântână groasă, sherry cremă și eșalotă. Funcționează bine ca sos. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. 245 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 70%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ varză de Bruxelles cu sos de cremă de Sherry-asiago, varză de Bruxelles prăjită și slănină într-un sos de cremă de muștar și VARZA DE BRUXELLES cu slănină și șezer și O LODGE SKILET AND COOKIE GIVEAWAY.
Instrucțiuni
1
Se dizolva 1 lingura de sare in apa cat sa acopere varza de Bruxelles intr-un castron si se inmoaie varza in apa sarata timp de 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Pesmet Uscat, Condimentat în Italia
Varză
Unt Nesarat, Taiat Cuburi (a Se Tine La Rece La Congelator)
(înlăturați Orice Mufă)
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Sau Verde Dulce Uscat
2
Scurgeți apa și aruncați mugurii în ulei de măsline, sare de mare și piper negru pentru a se acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță De Condimente Amestecate (de Exemplu, Originalul Lui Emeril)
2 Mușchi Mici De Porc (aproximativ 2 Lire în Total)
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Varză
Unt Nesarat, Taiat Cuburi (a Se Tine La Rece La Congelator)
3
Preîncălziți cuptorul la 475 grade F (245 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Busuioc Proaspăt Mărunțit Fin, Pentru Ornat
4
Puneți baconul într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, amestecând din când în când, până când abia începe să se rumenească pe margini, 5 până la 8 minute. Reduceți căldura la mediu; se adaugă eșalota și ciupercile, apoi se fierbe până când șalota devine translucidă, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Broccoli Congelat și Sos De Brânză
1 Până La 2 Ardei Iute Roșii Sau Verzi, Tocați
Fâșii De Slănină De 1/4 Kg, Tăiate în Treimi
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Măr Granny Smith, Nedecojit, Tăiat Cubulețe Mici
5
Presărați usturoiul și gătiți 1 minut, apoi adăugați sherry și smântâna până se omogenizează bine. Aduceți amestecul la fierbere și amestecați până scade la jumătate. Sosul îngroșat trebuie să acopere spatele unei linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Romano Rasă
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Frisca Si Așchii De Ciocolată, Opțional
1 Kilogram De Tăiței Cu Ou, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj
6
În timp ce sosul se gătește, așezați varza de Bruxelles, tăiată în jos, pe o foaie de copt și coaceți în cuptorul preîncălzit până când varza se rumenește, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Pesmet Uscat, Condimentat în Italia
Varză
1 Kilogram De Tăiței Cu Ou, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Tava De Copt
Busuioc Proaspăt Mărunțit Fin, Pentru Ornat
7
Transferați mugurii rumeniți în sos, amestecați pentru a se acoperi și asezonați după gust cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extravirgin Sau Ulei Vegetal, 1 Rând De Tigaie într-un Flux Lent
Varză
1 Kilogram De Tăiței Cu Ou, Gătiți Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj