Varza de Bruxelles cu usturoi rumenit
Nevoie de o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură? Varza de Bruxelles cu usturoi rumenit ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 89 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, varză de Bruxelles, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi rumenit, Varză De Bruxelles Rumenită În Tigaie, și Unt rumenit și varză de Bruxelles cu lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați varza de Bruxelles, 1 1/2 lingurițe ulei, sare și piper.
Așezați amestecul de germeni într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Coaceți la 425 timp de 25 de minute sau până când mugurii sunt crocanți. Păstrați cald.
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline într-o tigaie mică la foc mediu-mic.
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 3 minute sau până se rumenesc, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul.
Adăugați la amestecul de germeni; aruncați bine.