Varza de Bruxelles cu bacon de la Bella
Varza de Bruxelles cu bacon de la Bella ar putea fi doar rețeta fără gluten și primară pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 4 și costă 2,63 USD per porție. Acest fel principal are 435 de calorii , 16 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Dacă aveți la îndemână bacon, supă de pui, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 187 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 87% . Acest scor este extraordinar. Carne de vită Stroganoff cu ciuperci Bella , burger italian de curcan La Bellan și varză de Bruxelles cu bacon cu ciuperci Chanterelle sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Puneți baconul într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, amestecând din când în când, până când se rumenește uniform, dar nu este crocant, aproximativ 10 minute.
Scoateți slănina cu o lingură cu fantă, lăsând grăsimea în tigaie.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de unsoare de bacon și se amestecă uleiul de măsline, untul, ceapa și usturoiul. Asezonați cu sare și piper. Gatiti si amestecati pana ce ceapa se inmoaie si usturoiul se rumeneste usor, 5-7 minute.
Se amestecă oțetul balsamic și se aduce la foc mic; gatiti pana scade lichidul cu 1/
Adăugați slănina rezervată, varza de Bruxelles tăiată în jumătate și supa de pui. Se amestecă, apoi se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când varza de Bruxelles sunt fragede, dar încă puțin tari, aproximativ 10 minute.