Varza de Bruxelles cu bacon de la Bella

Varza de Bruxelles cu bacon de la Bella
Varza de Bruxelles cu bacon de la Bella ar putea fi doar rețeta fără gluten și primară pe care ați căutat-o. Această rețetă servește 4 și costă 2,63 USD per porție. Acest fel principal are 435 de calorii , 16 g de proteine și 30 g de grăsime per porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Dacă aveți la îndemână bacon, supă de pui, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. 187 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 87% . Acest scor este extraordinar. Carne de vită Stroganoff cu ciuperci Bella , burger italian de curcan La Bellan și varză de Bruxelles cu bacon cu ciuperci Chanterelle sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Puneți baconul într-o tigaie mare și adâncă și gătiți la foc mediu-mare, amestecând din când în când, până când se rumenește uniform, dar nu este crocant, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în SferturiMăsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Gata)(recomandat: Gata)
2
Scoateți slănina cu o lingură cu fantă, lăsând grăsimea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în SferturiMăsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
(recomandat: Gata)(recomandat: Gata)
3
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de unsoare de bacon și se amestecă uleiul de măsline, untul, ceapa și usturoiul. Asezonați cu sare și piper. Gatiti si amestecati pana ce ceapa se inmoaie si usturoiul se rumeneste usor, 5-7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Tortilla De Făină, 8 Inci10 Tortilla De Făină, 8 Inci
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
2 Căni De Roșii Conservate în Piure2 Căni De Roșii Conservate în Piure
Cârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar, în Vrac Sau îndepărtați Din Carcasa De Legătură Mare
Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Tulpinite și FeliateCiuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Tulpinite și Feliate
3 Căni De Pâine De Secară De O Zi Cuburi3 Căni De Pâine De Secară De O Zi Cuburi
4
Se amestecă oțetul balsamic și se aduce la foc mic; gatiti pana scade lichidul cu 1/
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
5
Adăugați slănina rezervată, varza de Bruxelles tăiată în jumătate și supa de pui. Se amestecă, apoi se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și fierbeți până când varza de Bruxelles sunt fragede, dar încă puțin tari, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Măsline Manzanilla Umplute Lindsay® în SferturiMăsline Manzanilla Umplute Lindsay® în Sferturi
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista