Varza de Bruxelles a Melissei
Varza de Bruxelles a Melissei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 165 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.07 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină, zahăr, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Varză de Bruxelles Baaji (varză de Bruxelles condimentată indiană), Kittencal ' s Roasted Brussels / varză de Bruxelles, și Varză De Bruxelles pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare topiți untul la foc mediu.
Puneți căței de usturoi în tigaie și rumeniți complet.
Scoateți usturoiul într-un castron mic.
Adăugați slănina în tigaie și gătiți până când este crocantă.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi tăiați-o în bucăți mici și lăsați-o deoparte.
Puneți mugurii în tigaie cu grăsime de slănină, cu partea plată în jos și sotati până încep să se rumenească, aproximativ 2 până la 3 minute. Întoarceți-le, creșteți focul la mediu-mare și adăugați zahărul și bulionul. Gatiti cateva minute, apoi adaugati slanina fiarta si cateii de usturoi. Acoperiți și gătiți încă 2 minute.
Transferați într-un castron de servire și serviți.