Vareniky
Vareniky necesită aproximativ 1 oră și 55 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. O porție conține 86 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. 18 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ciuperci porcini, ulei de semințe de floarea soarelui, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Câțiva oameni au plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce este destul de rău. Încercați rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a amesteca aluatul, combinați laptele, uleiul de floarea soarelui, gălbenușul de ou, făina și 1/2 linguriță de sare într-un castron. Puteți folosi un mixer electric sau puteți frământa aluatul cu mâna până când formează un aluat neted și rigid. Formați aluatul într-un buștean, înfășurați-l în folie de plastic și lăsați-l deoparte.
Înmuiați porcini uscați în 1/2 cană de apă fierbinte timp de 45 de minute. Între timp, gătiți cartofii în apă clocotită cu sare pentru a acoperi până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
Tăiați ciupercile rehidratate, rezervând lichidul de înmuiere. Puneți cartofii, adăugând lichidul de înmuiere a ciupercilor pentru a se umezi.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa tocată; gatiti si amestecati pana cand ceapa s-a inmuiat si a devenit translucida, aproximativ 5 minute. Se amestecă ciupercile tocate.
Se amestecă piureul de cartofi, ceapa și ciupercile; condimentează cu sare și piper după gust. Puneți umplutura deoparte în timp ce întindeți aluatul vareniky.
Tăiați aluatul în discuri de aproximativ 3/8 inch grosime și 2 inci lățime (1 cm grosime și 5 cm în diametru). Aplatizați sau rotiți fiecare disc pe o suprafață ușor făinată pentru a face un cerc subțire. Picătură umplutura de linguri în centrul fiecărui vareniky; ori aluatul în jumătate și prindeți marginea pentru a sigila. Repetați până când toate găluștele sunt umplute.
Aduceți galonul de apă și lingura de sare la fiert într-o oală mare.
Adăugați vareniky în apa clocotită și amestecați o dată, ușor. Fierbeți până când toate găluștele au plutit la suprafață, aproximativ 10 până la 15 minute.
Scurgeți bine înainte de servire.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Viva Diva Moscato Prosecco cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Viva Diva Moscato Prosecco]()
Viva Diva Moscato Prosecco
Buchet floral Elegant, cu note de pâine proaspătă tăiată și piersici care vin în prim plan.