Var-și-Caper Aioli

Var-și-Caper Aioli
Aioli cu var și Caper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 274 calorii, 1g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de tei, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 13%. Încercați Usturoi Și Caper Aioli, Citrus-and-Caper a efervescent, și Anghinare La Grătar Cu Caper Aioli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați capătul ascuțit al fiecărui bec de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
2
Așezați becurile pe o bucată de folie de aluminiu și stropiți cu ulei. Fold folie pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Coaceți la 425 timp de 45 de minute; rece. Strângeți pulpa din căței de usturoi; mash.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Se amestecă împreună usturoiul, maioneza și ingredientele rămase; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
UsturoiUsturoi
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista