Var-și-Caper Aioli
Aioli cu var și Caper ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 274 calorii, 1g de proteine, și 29G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de tei, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 13%. Încercați Usturoi Și Caper Aioli, Citrus-and-Caper a efervescent, și Anghinare La Grătar Cu Caper Aioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capătul ascuțit al fiecărui bec de usturoi.
Așezați becurile pe o bucată de folie de aluminiu și stropiți cu ulei. Fold folie pentru a sigila.
Coaceți la 425 timp de 45 de minute; rece. Strângeți pulpa din căței de usturoi; mash.
Se amestecă împreună usturoiul, maioneza și ingredientele rămase; rece.