Vanilie Iarnă Albă Rusă

Vanilie Iarnă Albă Rusă
Vanilla Winter White Russian ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție conține 448 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți lichior de cafea, înghețată vanillan, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din Europa de Est. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Milkshake De Iarnă Alb Rusesc, Rusă Albă, și Rusă Albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un ulcior mic, amestecați împreună vodca cu aromă de vanilie, lichiorul de cafea, smântâna irlandeză și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De CafeaLichior De Cafea
Cremă IrlandezăCremă Irlandeză
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
2
Puneți o lingură de înghețată de vanilie în fiecare dintre cele două pahare highball.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite2 Căni De Fulgi De Ciocolată Semidulce în Miniatură, împărțite
3
Se toarnă amestecul de lichior peste înghețată și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
3/4 Cană Iaurt Portocale3/4 Cană Iaurt Portocale
DificultateUșor
Gata În4 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
OcaziiIarnă
Revista