Vanilie franceză sau înghețată proaspătă de căpșuni

Vanilie franceză sau înghețată proaspătă de căpșuni
Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Vanilanul francez sau înghețata proaspătă de căpșuni ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 258 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână vanilie, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată De Vanilie Chai, Tort de migdale cu cremă de brânză, Ganache și umplutură proaspătă de căpșuni, glazură de unt de vanilie și Fondant turnat Roz, și Înghețată De Căpșuni Paleo.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mediu, încălziți jumătate și jumătate până când este foarte fierbinte, dar nu fierbe, amestecând des.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Scoateți din căldură; deoparte.
3
Puneți gălbenușurile de ou și zahărul în bucătărie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ZahărZahăr
4
Suport De Ajutor
5
Mixer castron. Atașați vasul și biciul de sârmă la mixer. Rotiți la viteza 2 și amestecați aproximativ 30 de secunde sau până când sunt bine amestecate și ușor îngroșate. Continuând la viteza 2, Adăugați foarte treptat jumătate și jumătate; se amestecă până se amestecă. Întoarceți amestecul jumătate și jumătate în cratița medie; gătiți la foc mediu până când se formează bule mici în jurul marginii și amestecul este aburit, amestecând constant. Nu fierbeți.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Transferați amestecul jumătate și jumătate în castron mare; amestecați frișca, vanilia și sarea. Acoperiți și răciți bine, cel puțin 8 ore. Asamblați și angajați bucătăria
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
VanilieVanilie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Ajutor Ice Cream Maker atașament. Rotiți la viteza de agitare (viteza 1). Folosind un recipient cu gura de scurgere, turnați amestecul în vasul de congelare. Continuați pe agitare (viteză
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată
BolBol
8
timp de 15 până la 20 de minute sau până la atingerea consistenței dorite. Transferați imediat înghețata în feluri de mâncare sau congelați într-un recipient etanș. Fresh Strawberry Ice Cream direcții în castron mediu, combina 2 cani tocat, căpșuni proaspete (sau alte fructe proaspete) și 2 până la 3 lingurițe de zahăr, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Căpșuniînghețată De Căpșuni
CăpșuniCăpșuni
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
înghețatăînghețată
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Lăsați să stea în timp ce înghețata se procesează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
10
Adăugați în ultimele 3 până la 5 minute de timp de îngheț. Echipamente
11
Pentru a cumpăra bucătărie
12
Produse de ajutor utilizate în această rețetă, vă rugăm să vizitați www.shopkitchenaid.com
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista