Vanilie franceză sau înghețată proaspătă de căpșuni

Nevoie de un desert fără gluten și vegetarian? Vanilanul francez sau înghețata proaspătă de căpșuni ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 258 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână vanilie, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Înghețată De Vanilie Chai, Tort de migdale cu cremă de brânză, Ganache și umplutură proaspătă de căpșuni, glazură de unt de vanilie și Fondant turnat Roz, și Înghețată De Căpșuni Paleo.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mediu, încălziți jumătate și jumătate până când este foarte fierbinte, dar nu fierbe, amestecând des.
Scoateți din căldură; deoparte.
Puneți gălbenușurile de ou și zahărul în bucătărie
Mixer castron. Atașați vasul și biciul de sârmă la mixer. Rotiți la viteza 2 și amestecați aproximativ 30 de secunde sau până când sunt bine amestecate și ușor îngroșate. Continuând la viteza 2, Adăugați foarte treptat jumătate și jumătate; se amestecă până se amestecă. Întoarceți amestecul jumătate și jumătate în cratița medie; gătiți la foc mediu până când se formează bule mici în jurul marginii și amestecul este aburit, amestecând constant. Nu fierbeți.
Transferați amestecul jumătate și jumătate în castron mare; amestecați frișca, vanilia și sarea. Acoperiți și răciți bine, cel puțin 8 ore. Asamblați și angajați bucătăria
Ajutor Ice Cream Maker atașament. Rotiți la viteza de agitare (viteza 1). Folosind un recipient cu gura de scurgere, turnați amestecul în vasul de congelare. Continuați pe agitare (viteză
timp de 15 până la 20 de minute sau până la atingerea consistenței dorite. Transferați imediat înghețata în feluri de mâncare sau congelați într-un recipient etanș. Fresh Strawberry Ice Cream direcții în castron mediu, combina 2 cani tocat, căpșuni proaspete (sau alte fructe proaspete) și 2 până la 3 lingurițe de zahăr, dacă se dorește.
Lăsați să stea în timp ce înghețata se procesează.
Adăugați în ultimele 3 până la 5 minute de timp de îngheț. Echipamente
Pentru a cumpăra bucătărie
Produse de ajutor utilizate în această rețetă, vă rugăm să vizitați www.shopkitchenaid.com