Vafe Liege
Vafe Liege ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 478 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 59 de minute. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Vafe Liege, Vafe Liege, și Waffles Li.
Instrucțiuni
Echipament Special: fier de vafe de bună calitate, cu setări reglabile și care se întoarce cu susul în jos, de preferință fontă.
Puneți făina în vasul unui mixer în picioare prevăzut cu un cârlig de aluat.
Bateți împreună ouăle, apoi adăugați laptele, extractul de vanilie, semințele de vanilie și mierea într-un castron mare.
Se adaugă amestecul în făină și se amestecă timp de 1 minut.
Adăugați drojdia și continuați să amestecați până când aluatul devine neted, aproximativ 5 minute.
Începeți să adăugați untul, la viteză mică, bucată cu bucată și continuați să amestecați până când este încorporat în aluat.
Adăugați sarea, creșteți viteza la mare și continuați să amestecați până când aluatul devine o masă solidă strălucitoare și se îndepărtează total de fundul și părțile laterale ale bolului, 10 până la 15 minute. Aluatul trebuie să fie foarte elastic, nu ar trebui să puteți rupe aluatul atunci când este tras.
Adăugați zahărul și amestecați până când este doar încorporat, aproximativ 1 minut.
Aliniați foile de copt cu hârtie pergament. Împărțiți aluatul în 48 de bucăți uniforme, rotiți-le în bile, așezați-le pe pergament, acoperiți cu prosoape de bumbac curate și lăsați să crească într-o zonă caldă până când dimensiunea aproape triplată, oriunde de la 1 1/2 la 3 ore.
Încălziți fierul de vafe la 400 de grade F. Pulverizați ușor fierul de vafe cu spray antiaderent sau periați cu unt topit. Gatiti vafele pana se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.