Vafe Din Lapte Bătut

Vafe Din Lapte Bătut
Vafe zară ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 16 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 287 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. Un amestec de ulei vegetal, unt, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o masă de dimineață. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 24%. Încercați Napolitane cu lapte bătut cu oferte de pui prăjit cu lapte bătut, Cele Mai Bune Vafe Din Lapte Bătut, și Vafe Din Lapte Bătut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cernem împreună făina, Zara pudră uscată, zahărul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Puneți la frigider acest "amestec de la zero" în pungi de depozitare din plastic până când vă este foame de vafe. (Se va păstra timp de 1 lună.)
3
Într-o dimineață de vafe, bateți ouăle într-un castron mare până se omogenizează, apoi amestecați în apă și unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți ingredientele uscate în amestec lichid până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Ungeți ușor un fier de vafe preîncălzit cu ulei vegetal și aluat de lingură—aproximativ 2 căni pentru 4 vafe—în fier, răspândindu-se rapid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
6
Gatiti vafele conform instructiunilor producatorului, transferandu-le ca fierte in raftul unui cuptor preincalzit de 250 f Pentru a se incalzi. (Dacă nu intenționați să utilizați întregul amestec simultan, împărțiți amestecul de ingrediente uscate în treimi și transferați în 3 pungi de plastic sigilabile pentru a le păstra la frigider. Veți avea nevoie de 1 ou, 1 cană de apă și 2 linguri de unt topit nesărat pentru fiecare pungă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
CuptorCuptor

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate2
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista