Vafe Din Făină De Porumb
Vafe de porumb ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 113 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr, lapte degresat, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ vafe din făină de porumb, Făină de porumb și vafe de ovăz, și Vafe Din Făină De Porumb Cheddar.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu; faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați laptele și uleiul, amestecând cu un tel de sârmă.
Adăugați la ingredientele uscate, amestecând doar până când ingredientele uscate sunt umezite.
Bateți albușul de ou la viteza mare a unui mixer electric până se formează vârfuri rigide. Îndoiți ușor albușul bătut în aluat.
Înveliți un fier de vafe pătrat de 8 inci cu spray de gătit; lăsați fierul de vafe să se preîncălzească.
Se toarnă aluatul pe fierul de vafe fierbinte, întinzând aluatul pe margini.
Coaceți 3 până la 4 minute sau până când aburul se oprește.
Tăiați vafe în 4 pătrate.