Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați vafe de porumb și Cheddar. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 522 calorii, 18g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sâmburi de porumb, cheddar, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Vafe Din Făină De Porumb Cheddar, Cheddar-Vafe Chile, și Vafe de cină cu șuncă și Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 93° și preîncălziți fierul de vafe. Într-un castron mare, amestecați făina, făina de porumb, praful de copt, sarea și zahărul. Într-o ceașcă de măsurare din sticlă, amestecați împreună laptele, oul și untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Făină De Porumb
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Lapte
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Fier De Vafe
Bateti
Bol
Cuptor
2
Se toarnă amestecul de lapte în amestecul de făină și se amestecă până se combină. Îndoiți porumbul și brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Făină Pentru Toate Scopurile
Porumb
Lapte
3
Fier de vafe cu ceață cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De Vafe
4
Se toarnă aluatul pe grătare și se întinde pe margini cu o spatulă. Gatiti pana cand vafele sunt aurii, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Transferați pe o farfurie, acoperiți ușor cu folie și păstrați la cald în cuptor. Repetați cu aluatul rămas, aburind grătarele cu spray de gătit înainte de fiecare lot nou.