Vafe De Hrișcă
Reteta vafe hrișcă ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 55 minute. Această rețetă face 36 de porții cu 772 calorii, 20g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut această masă de dimineață. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Vafe De Hrișcă, Hrișcă Vafe Belgiene, și Vafe De Căpșuni Din Hrișcă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, zahărul, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu împreună. Puneți într-un vas de amestecare și porniți speed one, folosind atașamentul cu palete. Adăugați rapid laptele de unt. Răsturnați părțile laterale și partea inferioară a bolului și paleta cu o spatulă de cauciuc. Turnați încet untul topit în vas în timp ce mixerul funcționează. Turnați încet gălbenușurile de ou în castron în timp ce mixerul funcționează.
Transferați acest aluat într-un alt bol. Bateți albușurile de ou până la vârfurile medii într-un bol nou cu atașamentul de măturică al mixerului. Îndoiți o treime din albi cu o spatulă de cauciuc. Acum pliați în albii rămași.
Pentru a găti vafele, porniți un fier de vafe la foc mediu. Pulverizați fierul de vafe cu spray de gătit. Scoateți aluatul pe fier, suficient pentru a umple. Închideți și gătiți timp de 2 1/2 minute.
Se lasă să se răcească pe un suport de sârmă. Repet.