Vafe cu slănină, brânză și Scallion
Bacon, brânză și vafe Scallion ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 593 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,65 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână slănină, scallions, brânză cheddar și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Bacon-Scallion Cremă De Brânză Schmere, Vafe cu Bacon și brânză, și Vafe Cu Brânză De Bacon Cu Ouă Încărcate.
Instrucțiuni
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și zahărul într-un castron mare și bateți până se omogenizează.
Bateți împreună ouăle, zeama, untul topit și grăsimea de slănină într-un castron mediu.
Se toarnă ingredientele umede în uscat și se amestecă până se combină și nu rămân buzunare de făină uscată. Îndoiți în slănină, brânză și scallions.
Preîncălziți un fier de vafe Belgian conform instrucțiunilor producătorului. Pulverizați fierul de vafe cu spray de gătit antiaderent și gătiți aluatul de vafe conform instrucțiunilor producătorului, folosind aproximativ 1 cană de aluat pe vafe.
Serviți cum sunt gata cu sirop de arțar sau păstrați-vă cald pe un raft într-un cuptor de 200 de litri F în timp ce pregătiți vafele rămase.