Vafe Belgiene Cu Scorțișoară

Vafe Belgiene Cu Scorțișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați vafe belgiene de scorțișoară. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 400 calorii. Această rețetă servește 3 și costă 78 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Această rețetă de la Toțiretetele au 527 de fani. Un amestec de praf de copt, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vafe Belgiene Cu Scorțișoară, Vafe Belgiene Cu Drojdie De Scorțișoară Peste Noapte, și Fără Gluten Scorțișoară Banane Vafe Belgiene pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți fierul de vafe.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
2
Într-un castron mediu, bateți împreună ouăle, vanilia, laptele de unt și untul până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, zahărul, sarea și scorțișoara; amestecați în amestecul de zară. Într-un castron separat, bateți albușurile de ou cu un mixer electric până la rigidizare. Îndoiți în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ScorțișoarăScorțișoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Puneți aluatul pe fierul de vafe fierbinte, închideți-l și gătiți până se rumenesc. Vafele se fac de obicei atunci când aburul dispare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fier De VafeFier De Vafe
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista